Logo Yansıt Kullanım Alanları


KALDIRIMA LOGO, MARKA , YÖNLENDİRME İŞARETLERİ YANSITIN

 

Kaldırımlara Logonuzu , markanızı yansıtarak müşterilerin sattığınız ürünleri görmesini sağlayabilirsiniz. Kaldırımdan geçen insanlar logonuzu kaldırımda gördükleri zaman zihinlerinde sattığınız markalar ve ürünler çok daha iyi canlanacaktır. Yönlendirme işaretleri kullanarak işyerinizin daha belirgin olmasını sağlayabilirsiniz. Kullanacağınız bir ok işareti bile müşterilerinizin artmasına neden olacaktır.


DUVARA REKLAMLARINIZI VE ÜRÜNLERİNİZİ YANSITIN

 

Duvarlara Reklamlarınızı yansıtarak karşıdan gelen müşterilerin daha onlar sizin işyerinize yüzlerce metre mesafedeyken işyerinizde ne sattığınızı görmesini sağlayabilirsiniz. Ürünlerinizi duvara yansıtarak markalarınızı ön plana çıkartabilirsiniz. Kampanyalarınızdan ve indirimlerinizden müşterilerinizi haberdar edebilirsiniz. Duyurularınızı duvara yansıtın logo yansıt cihazları markalarınızı ön plana çıkarsın.


PARKEYE FİRMA İSMİNİZİ VE LOGONUZU YANSITIN

 

Parkeye firma isminizi yansıtarak işyerinize gelen müşterilerinize hoş geldiniz yazısı , yada hangi markaları satıyorsanız onları ön plana çıkartabilirsiniz. Distrübütörü yada bayisi olduğunuz markaları müşterilerilerinize bu şekilde anlatabilirsiniz. Bayram tebriklerinizi ve özel kutlamaları bu şekilde yapabilirsiniz. Bir marka , bir ürün satmak ve bir müşteriye hitap etmek logo yansıt cihazları ile çok kolaydır.


MASANIZDA RESİM ÇİZİN-RESTAURANT MENÜSÜ YANSITIN

 

Ressamlık kabiliyetiniz varsa veya resim çizecekseniz logo yansıt cihazları ile çizeceğiniz resmi masaya yansıtarak üzerinden geçerek resmi basitçe çizmeniz son derece kolay olacaktır. Restaurant sahibi iseniz masalarınızın tepesinden aşağı sarkıt olarak yansıtacağınız bir logo yansıt cihazı ile menülerinizi yansıtmanız son derece kolay olacaktır. Restaurant isminizi ön plana çıkarmanız müşterilerinizin hafızasına kazımanız hiç bu kadar kolay olmamıştı.


ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TAŞYÜNÜ TAVANLARDAN LOGO YANSITIN

 

Alışveriş merkezlerinde koridorlarda veya mağaza içlerinde kullanabileceğiniz taş yününe veya alçıpan tavana gömme logo yansıt cihazları ile markanızı müşterilerin geçiş güzargahlarına yansıtarak çok kolay reklam yapabilirsiniz. Hatta avmlerde bundan para bile kazanabilirsiniz. Reklam gelirlerinizi artırmanın çok kolay yolu olan logo yansıt cihazları ile her markayı , resmi ve ürünü yansıtmanıza yardımcı olacaktır.


ÇOCUK ODANIZA ÇİZGİ FİLM KARAKTERLERİNİ SAYILARI HARFLERİ YANSITIN

 

Çocuğunuzun odasında slayt olan bir logo yansıt cihazı ile tavanda veya duvarda çizgi film karakterlerini göstererek çocuğunuzun hayal gücünü artırabilirsiniz. Sayılar , Harfler , Gezegenler , Çiçekler , Meyveler , Sebzeler yansıtarak onların öğrenmesine yardımcı olabilirsiniz. İngilizce eğitimi verebilirsiniz. Hatta aile fotoğraflarınızı yansıtıp evinizde dekorasyon amaçlı olarakta logo yansıt cihazlarını kulllanabilirsiniz. Renkli olarak bilgisayarda tasarlayacağınız tüm logolarını duvarlarınıza yansıtabilirsiniz.


ÜNLÜLERİN RESİMLERİNİ PARTİLERDE YANSITIN

 

Bir partide , gece kuluplerinde ve barlarda istediğiniz ünlünün resmini veya o gece sahne alan kişinin resmini duvarlara geçiş yollarına yansıtabilirsiniz. Şov amaçlı kullanacağınız logo yansıt cihazları size en güzel sonuca ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Logo tasarımları son derece kolay olan cihazlarımızın logolarını dilediğiniz zaman kendiniz değiştirebilirsiniz.


OKUL DUVARLARINA ATATÜRK RESMİ VE TÜRK BAYRAĞI YANSITIN

 

Okullardaki bayram kutlamalarında ve müsamerelerde Atatürk resmi ve Türk bayrağını ister konferans salonu duvarlarına ister okul dış duvarlarına yansıtabilirsiniz. Okul koridorlarınızda ayın öğrencisi gibi logolar hazırlayarak koridorlarınızı renklendirebilirsiniz. Öğrencilerin hazırladıkları ilanları duvarlara yansıtabilirsiniz. Okulun öğrencilere duyurmak istediği konuları duvarlara yansıtarak öğrencilerin görmesini sağlayabilirsiniz.


FUAR ALANI ZEMİNLERİNE LOGONUZU YANSITIN

 

Fuar alanları Hollerinde ve koridorlarda logonuzun gezmesini sağlayarak istediğiniz gibi müşterilere sattığınız markaları gösterebilirsiniz. Ürünlerininizi stand duvarlarına yansıtarak ve stand içlerindeki yürüyüş yollarına yansıtarak markalarınızı ön plana çıkartabilirsiniz. Duyurularınızı çok kolayca yapabilirsiniz. Yeni ürünlerinizi logo yansıt cihazları ile tanıtabilirsiniz.


GÜVENLİK VE YÖNLENDİRME İŞARETLERİNİ DUVARLARA YANSITIN

 

Fabrika alanlarında veya güvenlik gerektirecek alanlarda logo yansıt cihazları ile güvenlik levhalarını duvarlara yansıtabilir hatta sırayla değişmesini sağlayabilirsiniz. Apartman katlarında veya avm içlerinde yönlendirme işaretlerini duvara veya yere yansıtarak insanların yönlerini bulmasını sağlayabilirsiniz.


DEKORASYON AMAÇLI DESENLER,ÇİÇEKLER VE RESİMLER YANSITIN

 

Resim galerinde veya yapacağınız organizasyonlarda dekorasyon amaçlı desenler , çiçekler ve resimler yansıtarak bir konsept oluşturmanız logo yansıt cihazları ile son derece kolaydır. Bir yazı , bir duyuru , bir özlü söz paylaşmak ve yansıtmak logo yansıt cihazları ile çok kolaydır. Hayal edin ve yansıtın. İster renkli ister siyah beyaz siz ne hayal ediyorsanız logo yansıt cihazı onu yansıtır.


EVLİLİK TEKLİFLERİ İÇİN ÇOK ÖZEL LOGOLAR OLUŞTURUN

 

Evlilik teklifleri için çok fazla düşünmenize gerek yok , Güzel bir restaurantta yemek yerken tam evlilik teklif edeceğiniz zaman duvara daha önce hazırlamış olduğunuz logolar yansımaya başlasın ve sizin yerinize evlilik teklifini logo yansıt cihazı yapsın, size yanlızca yüzüğü takmak kalsın. Hayal edin ve evlilik tekliflerinizi geciktirmeyin. Sizin için hazırlayacağımız özel logolar ile evlilik tekliflerinize renk katın. Anı olarak cihazı evinizde uzun yıllar kullanın.


DÜĞÜN SALONLARI İÇİN EVLENEN ÇİFTLERİN RESİMLERİNİ YANSITIN

 

Düğün salonları girişlerinde evlenecek kişilerin resimlerini veya isimlerini yansıtarak düğüne gelenlerin hangi düğüne geldiklerini daha iyi anlamalarını sağlayabilirsiniz. Düğün salonu ismini ön plana çıkartabilirsiniz. Salon içinde veya dans pistindede logo yansıt cihazlarını kullanabilirsiniz. Sahne arkasına Orkestra ismini yansıtabilirsiniz. Düğün salonları için vazgeçilmez olan logo yansıt cihazlarını mutlaka deneyin.


SLOGANLARINIZI BÜYÜK BİNA DUVARLARINA,KÖPRÜLERE VE DAĞA YANSITIN

 

İşyerinizin dış duvarında uygun bir boşluk varsa karşıdan insanların ürünlerinizi ve markanızı görecek şekilde logolarınızı duvara yansıtabilirsiniz. Bunun için logo yansıt cihazları içinden uygun olanını seçip duvarlarda görüntünün oluşmasını sağlayabilirsiniz. Logoları istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. İşyeriniz kapalı olsa bile logolarınız duvarınızı süslemeye ve logo yansıt cihazı sizin için sabaha kadar çalışmaya devam edecektir.


YILBAŞI,BAYRAM KUTLAMASI,DOĞUM GÜNÜ LOGOLARINI YANSITIN

 

Yılbaşı kutlamaları için uygun bir cihaz arıyorsanız logo yansıt cihazını mutlaka deneyin. Hoş geldin Yeni Yıl gibi yazılarla yeni yıl kutlama mesajlarını duvara , kaldırıma yansıtın. İster evinizde ister işyerinizde bu cihazları kullanabilirsiniz. Bayram kutlama mesajları , Kandil kutlamaları ve doğum günü logolarını yansıtabilirsiniz. Doğum günü çocuğunun resmini duvara yansıtabilirsiniz.


BELEDİYE PARK,BAHÇELERİNDE BELEDİYE VE PARTİ LOGOLARINI YANSITIN

 

Belediyelerin kendi logolarını yansıtmaları logo yansıt cihazları ile son derece kolaydır. İster parti logosu ister başkanın resmini isterseniz hizmetlerinizi logo yansıt cihazları ile yansıtın. Park ve bahçelerde uygun direklerde ve duvarlarda kullanacağınız logo yansıt cihazları ile her kesime hitap edebilirsiniz. Halka duyurularınızı bu şekilde yapabilirsiniz. Parti logolarını yansıtmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.Logo yansıt cihazları siz isteyin sizin için sabaha kadar çalışsın.


OTEL DUVARLARINA VE YÜRÜYÜŞ YOLLARINA LOGO,MARKA,SLOGAN YANSITIN

 

Otelinizin dış duvarına otelinizin logosunu yansıtın. Oda fiyatlarınızı yansıtın. Otel bahçenizdeki yürüyüş yolarına otelinizin logosunu yansıtabilirsiniz. Otelinizin içinde koridorlara logo yansıt cihazları ile resim veya logo yansıtabilirsiniz. Yönlendirme işaretleri yansıtabilirsiniz. Logo yansıt cihazları arasında size uygun olan bir cihaz mutlaka vardır. Logoları istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

 

Kaldırıma ve Duvara Logo Yansıtmak İçin En İyi Çözümü Bu cihazla Alırsınız

Whatsapp Destek
Whatsapp Destek
Logo Yansıt
LOGO YANSIT
Merhaba!
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?